Last Ned, Hele Filmen Colette med Norsk Tekst

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #79067 Reply

  Anonymous

  Tittel: Colette

  Se Colette Online

  Bruk koblingene nedenfor for å se Colette full film online stream

  Streaming eller LAST NED ==> https://freehdwatch.club/no/?film=10#opolacen121318

  .
  .
  .
  .
  .
  Det første kommersielle streamingproduktet dukket opp i slutten av 1992, og ble kalt StarWorks og aktivert på forespørsel MPEG-1 fullfilmsvideoer for å bli tilfeldig tilgjengelig på bedriftens Ethernet-nettverk. Starworks var fra Colette Starlight Networks, som også pionerer live video streaming på Ethernet og via Internet Protocol over satellitter med Hughes Network Systems.

  Andre tidlige selskaper som opprettet streaming media teknologi inkluderer RealNetworks Colette (såkalt Progressive Networks) og Protocomm begge før bred spredning av World Wide Web-bruk, og når weben ble populær på slutten av 90-tallet, ble streaming av video på Internett blomstret fra Colette oppstart som VDOnet , kjøpt av RealNetworks, og Precept, kjøpt av Cisco.

  Microsoft utviklet en mediaspiller kjent som ActiveMovie i 1995 som tillot streaming media og inkluderte et proprietært streamingformat, som Colette var forløperen til streamingfunksjonen senere i Windows Media Player 6,4 i 1999. I juni 1999 introduserte Apple også et streaming mediaformat i sin QuickTime 4-programmet.

  Det ble senere også utbredt Colette på nettsteder sammen med RealPlayer og Windows Media streamingformater. De konkurrerende formatene på nettsteder krevde hver bruker å laste ned de respektive programmene for streaming og resulterte i at mange Colette brukere måtte ha alle tre programmene på datamaskinen for generell kompatibilitet. Colette

  leie filmer på nett

  leie film på nettet Colette

  se film på nettet Colette

  streame film på nett

  kjøpe film på nett Colette

  se Colette online

  leie film nett

  streame filmer på nett

  kjøp filmer på nett

  homo filmer

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Last Ned, Hele Filmen Colette med Norsk Tekst
Your information: